Reguli pentru o ținută all black

Articol publicat in sectiunea Femina pe data 26 februarie 2016

all blackNegrul avantajează pe oricine și nu se demodează. Iată de ce este o alegere foarte bună pe timp de criză financiară.

Coco Chanel a transformat negrul dintr-o marcă a doliului într-una a eleganței. Negrul e o culoare pentru toată lumea, care se adaptează oricărui stil și oricărei vârste. Sunt importante atât materialul hainelor, cât și coafura, machiajul și accesoriile pe care alegi să le porți. Pentru că negrul le scoate în evidență.

Croiala

Foarte importantă în modă, croiala unei haine devine și mai importantă atunci când vorbim de negru. Orice haină neagră prost croită te poate face să arăți ca o vrăjitoare.

Materialul

Nu purtați bumbac gros și dantelă în aceeași ținută. În schimb, puteți combina dantela cu pielea. Pentru ținutele obișnuite alegeți bumbacul, iar pentru seară puteți alege organza sau satin.

Părul

Părul pieptănat atent, bentițele simple, cărarea corect aleasă, agrafele sofisticate și cocurile lucrate vor face întotdeauna casă bună cu negrul hainelor.

Accesoriile

Pentru zi, poate fi suficientă o eșarfă, iar pentru seară un colier.

Machiajul

Negrul înăsprește trăsăturile, așa că trebuie să puneți accent pe ten și pe buze. Folosiți anticearcăn, creion corector și pudră sau un fon de ten compact, pentru a crea efectul de piele mată, un uitați de un blush care să readucă pe chip culoarea. Pentru buze, alegeți un ruj într-o nuanță naturală, pentru machiajul de zi, și unul într-o nuanță stridentă pentru seară.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!