Remiză de luptă în Ghencea

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 2 octombrie 2014

552 ioan niculaeAstra a scos remiza, 0-0, cu Steaua, după un meci de mare luptă în care ambele echipe puteau obține victoria. Giurgiuvenii rămân la 3 puncte în spatele campioanei şi menţin vie lupta pentru titlu. Ioan Niculae a avut sentimente mai bune faţă de echipă de data aceasta, deşi ultimele rezultate (1-4 la CFR Cluj, 1-5 cu Dinamo Zagreb şi eliminarea din Cupa României, 1-3 cu Mioveni) au fost aproape să aducă demiterea antrenorului Daniel Isăilă.

Patronul Astrei a declarat că echipa merita să câştige cu Steaua şi îl remarcă pe Budescu, despre care crede că „a fost cu trei clase peste Sânmărtean”:

„A fost o altă faţă a echipei. Se pare că a fost un moment de maximă oboseală pentru ei, a fost o cădere totală. A fost şi o greşeală în felul în care a fost făcută echipa la Cluj. În Cupă a fost o greşeală că nu s-a jucat cu echipa a doua. Poate a fost o gândire greşită, poate nu putem să mergem pe toate planurile în acelaşi ritm. Cu Steaua a fost un rezultat nedrept pentru noi, puteam să câştigăm. Am avut multe ocazii. Mi-a fost ciudă că nu am câştigat. Echipa de aseară a fost cea pe care o ştiam eu. Tehnică, reuşite personale, a fost un meci frumos. Şi Steaua a avut ocaziile ei, nu trebuie să uităm meritele Stelei. Budescu a fost cu trei clase peste Sânmărtean”, a declarat Ioan Niculae.

Duckadam a criticat arbitrajul lui Haţegan, despre care a spus că a încetinit jocul în repriza secundă. Suspendat pentru 6 luni din cauza atacurilor la adresa arbitrilor, după eşecul de la CFR Cluj, Ioan Niculae a anunțat că îi va plăti eventuala amendă lui Duckadam, ca acesta să poată vorbi.

„Fatai e accidentat în continuare, ca şi Găman, aceste două pierderi ne-au costat enorm în acest început de sezon. Ne-a părut rău că nu am câştigat în Ghencea. Isăilă nu a fost niciodată în pericol, astea sunt aberaţii. Nu am avut nicio secundă intenţia asta. I-am şi zis că voi vorbi cu el în faţă, dacă e vorba de aşa ceva, dar nu se pune probleme până în iarnă”, a lămurit Niculae și problema antrenorului.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!