Remiză nebună pentru Reghe

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 27 noiembrie 2015

607 reghecampfLitex Lovech a rămas la 3 puncte de liderul Levski Sofia după remiza dramatică de pe terenul celor de la Beroe Stara Zagora, scor 3-3.

Prima repriză nu anunța un final incredibil, echipa lui Reghecampf conducând la pauză cu 1-0 după golul marcat de columbianul Danilo Moreno.

Din minutul 70 a început cu adevărat nebunia! Djoman a egalat cu o execuție frumoasă din careu, pentru ca același Moreno să puncteze apoi, după o eroare a portarului advers.

Isa a egalat apoi pentru Beroe (minutul 82), iar în prelungiri s-au mai marcat două goluri. Elias a adus-o pe Beroe pentru prima oară în avantaj (minutul 90+5), însă oamenii lui Reghecampf au smuls un egal la ultima fază a meciului, după ce francezul Helton Dos Reis a înscris printr-o lovitură de cap (minutul 90+7).

Litex Lovech a ajuns la a șaptea remiză în campionat și ocupă locul 2, în timp ce Beroe este pe poziția a 4-a, la un singur punct în spate.

„Am fi putut să avem un avantaj mai mare la pauză, dar trebuie să fim fericiți cu acest punct, deoarece am egalat foarte târziu. Adversarii noștri s-au comportat uneori ca niște domnișoare. Am o echipă bună la Litex! Succesele se pot obține doar cu foarte multă muncă….și nu doar din partea mea, ci din partea tuturor! Avem mulți jucători tineri în teren, iar echipa are astfel șansa să crească. Trebuie să arătăm mai mult caracter!”, a spus Laurențiu Reghecampf, la finalul meciului.

Reghe este în continuare cel mai regretat antrenor din cei care au trecut pe la Steaua, mai ales datorită caracterului său puternic, în ciuda faptului că Gâlcă a dovedit în nenumărate rânduri că a făcut treabă mai bună decât Reghecampf deși a avut la dispoziție un lot cu o valoare mult mai scăzută.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!