A renunțat la Cola și a slăbit 50 de kilograme

Articol publicat in sectiunea UK la bani mărunţi pe data 5 martie 2016

Sarah Turner_cola1

O femeie din Marea Britanie a ajuns să cântărească doar 57 de kilograme de la 111, după ce a renunțat la suc. Sarah Turner bea zilnic patru litri de Coca Cola.

O tânără în vârstă de 27 de ani din Marea Britanie a reușit să slăbească aproximativ 50 de kilograme după ce a renunțat la un singur produs pe care îl consuma zilnic. Este vorba despre Coca Cola, scrie The Mirror.

Sarah Turner cântărea 111 kilograme și bea zilnic nu mai puțin de patru litri din celebra băutură răcoritoare.

—————————————

„Eram, cu siguranță, dependentă. Puteam să beau Cola toată ziua, fără să mă gândesc o clipă la efectele pe care le avea asupra mea. Eram mereu obosită și nu aveam energie să fac nimic. (…) Faptul că nu mă puteam juca cu copiii mei era groaznic pentru mine. Privirea lor plină de dezamăgire atunci când le spuneam că nu pot să merg cu ei parc mă durea groaznic de tare.”

Sarah Turner

—————————————

A încercat, așadar, diverse diete și cure de slăbire drastice. Nimic nu a funcționat însă, până când nu a renunțat la suc.

 

trimiteri-sus-4

Super-fast food, doar în UK (video)

PE MASA ROMÂNULUI DIN UK

Cuponiada şi alte tehnici fine pentru a ajunge cel mai mare economisitor din istorie

Fost membru al trupei Gaz pe Foc, primul român care a traversat înot Canalul Mânecii (foto/video)

trimiteri-jos-4

 

La scurt timp după ce a făcut această schimbare în viața ei, Sarah a început să piardă din greutate. În cele din urmă a ajuns să cântărească doar 57 de kilograme.

„Viața mi s-a schimbat complet după ce am slăbit”, a mărturisit ea. „Acum pot să fac o mulțime de lucruri”, a mai spus femeia în cele din urmă.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!