Retea de trafic de persoane organizata de o romanca

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 20 februarie 2014

Marcela Nedea, o romanca in varsta de 27 de ani, a recunoscut in fata magistratilor ca a organizat o retea sofisticata prin care scotea imigranti ilegali din Marea Britanie. Femeia de afaceri nascuta in Romania, a făcut bani prin traficarea de persoane în Europa, scriu jurnalistii de la Daily Express.

Desi romanca detinea o afacere respectabila in domeniul curateniei, inregistrata in Harlow, Essex, in timpul liber se ocupa de transportarea persoanelor urmarite de biroul de imigratie. Potrivit Daily Express, mai multi infractori si imigranti ilegali i-au platit femeii pana la 1.000 de lire pentru a iesi din Marea Britanie, in dube, prin portul Dover.

Autor articol: Oana Padureanu
Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,

Comentarii

5 pareri la “Retea de trafic de persoane organizata de o romanca”

 1. ana Spune:

  Aceasta individa a pacalit statul englez, traind in concubinaj cu un individ oarecare, facand doi copii pt a scapa de puscarie..si acum sta ca un sobolan ascunsa intr-un orasel din Romania asteptandu-si pedeapsa..sper ca una pe masura..sa faca munca de jos sa simta cum se castiga banii…

 2. liviu Spune:

  Pai cu siguranta este mai usor acest mod de a face bani..la curatenie era greu..asta fac romanii in general si ne fac de ras pe toti..wtf..

 3. Mary kate Spune:

  A-ti fi vrut sa puteti face si voi banii care ia facut ea,dar deh..macar nu e la parnaie in ciuda unora ca voi..

 4. ovidiu-nicholas Spune:

  Cu gramatica esti praf draga Mary Kate…nu mai zic de restul.. hoata proasta..

 5. Marcela Spune:

  Sa ma pupa-ti undeva…

Spune-ti si tu parerea!