Reteaua mondiala a romanilor de succes

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 16 septembrie 2013

Patru tineri originari din Romania, stabiliti in prezent la Londra, Bruxelles si Paris, au creat o platforma online prin care spera sa aduca laolalta romanii de succes din intreaga lume, au informat mai multe publicatii de limba engleza si romana, in articole publicate incepand din 4 septembrie.

Website-ul www.elisro.org isi propune sa ii conecteze pe acei romani care au obtinut rezultate remarcabile in cele mai diverse domenii de activitate.

Reteaua a fost fondata de:

  •  Cristina Detesan (25 de ani) – Business Analyst in cadrul Deloitte Londra, Marea Britanie. Anterior, a studiat Afaceri Internationale si Management in Paris si la Manchester.
  •  Delia Zanoschi (24 de ani) – Business Analyst in cadrul companiei McKinsey&Co in Bruxelles, Belgia. Anterior, Delia a studiat Finante la Universitatea HEC Paris.
  •  Iulia Zanoschi (24 de ani) – Financial Analyst al bancii elvetiene de investitii UBS in Londra si absolventa a unui program masteral in finante la Universitatea HEC Paris.
  •  Gabriel Boc (24 de ani) – Junior Policy Analyst in cadrul Organizatiei pentru Cooperare Economica si Dezvoltare (OECD) in Paris. Anterior, Gabriel a studiat la London School of Economics and Political Science.

La platforma Elis au aderat pana acum 30 de profesionisti romani din peste 10 tari, se arata in articolele referitoare la acest subiect. Printre ei se afla si absolventi ai renumitelor universitati Harvard, Warthon sau Oxford. Membrii Elis au varste cuprinse intre 23 si 45 de ani.

Autor articol: Marcel Istrate

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!