Retrogradați în ultimele minute

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 12 mai 2014

533 gabi tamasZi deloc plăcută pentru Gabriel Tamaș, care a pierdut, în ultima etapă a ligii secunde din Anglia, cu 1-0, pe terenul lui Leicester, echipă care era deja promovată în Premier League. Chiar și așa, Doncaster s-ar fi putut salva de la retrogradare, dar doar dacă Birmingham nu obținea nici un punct în deplasarea de la Bolton. Doncaster avea 44 de puncte și era pe locul 21, ultimul care asigura salvarea de la retrogradare, Birmingham, cu 43 de puncte, ocupa ultimul loc retrogradabil, 22, și avea meci în deplasare, la Bolton.

Doncaster, cu Gabi Tamaș integralist, a pierdut cu 1-0 pe terenul liderului și a așteptat emoționată finalul de la Bolton-Birmingham, unde scorul era 2-1 în minutul 90. Cum se întâmplă uneori, ultimul minut de prelungiri a fost fatal, și în 90+3 Birmingham a egalat la 2, obținând 44 de puncte, tot atâtea cât Doncaster, dar un golaveraj mult mai bun, salvându-se astfel de la retrogradare în ultima secundă!

Prelungirea contractului românului Gabriel Tamaș depindea, din nefericire, de salvarea de la retrogradare a lui Doncaster. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, fundașul român va trebui să își caute altă echipă pentru viitorul sezon. Și acest lucru nu este chiar ușor, de vreme ce se află la finalul carierei, iar comportamentul extrasportiv nu este unul care să-l recomande.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!