Revoluția românilor din UK: „Dați-ne copiii înapoi!”

Articol publicat in sectiunea Anunțuri comunitate, Diaspora pe data 25 mai 2016

Londra_Copiii Barbu si copiii Sutton

EFECTUL BODNARIU. Cazuri similare cu al familiei Bodnariu din Norvegia au ieșit la iveală în ultima perioadă în UK. Părinții rămași fără copii și fără speranțe de a-i vedea înapoi acasă, au rupt tăcerea și au dezvăluit coșmarul prin care au trecut și pe care încă îl mai trăiesc. Este cazul Andreei Sutton Brădeanu și al lui Florin Barbu. Pentru sprijinul acestora și al tuturor părinților români cărora li s-au luat abuziv copiii de către serviciile sociale britanice, a fost inițiat un protest în centrul Londrei! „Nu fiți indiferenți, oricăruia i se poate întâmpla asta”, a transmis Florin Barbu de la Strasbourg, cel care se află acolo de mai multe zile în greva foamei!

Sâmbătă 28 mai, românii din Londra sunt așteptați în Downing Street, Londra, SW1A, începând cu ora 13.00. Aici va avea loc un protest în care sunt așteptați toți românii solidari cu părinții care se luptă să-și recupereze copii luați de autoritățile britanice și dați unor familii englezești. Asta în cel mai bun caz! Florin Barbu n-a avut acest „noroc” și o judecătoare din UK a stabilit că locul fetiței și al băiețelului lui nu este alături de tată sau de mamă, ci alături de doi homosexuali! După ce a epuizat toate căile legale de atac împotriva acestei decizii, acesta se află acum în a IX-a zi de grevă a foamei la Strassboug, lângă sediul Curții Europene a Drepturilor Omului.

 

„Singura mea speranță a rămas Dumnezeu!”

„Am făcut tot ce am putut pentru a-mi recupera copiii. Am epuizat toate mijloacele legale, am făcut plângeri, sesizări, inclusiv la autoritățile statului român. Nimeni nu m-a ajutat. Atât doar ce am simțit sprijinul altor români, oameni care m-au înțeles, mi-au înțeles durerea și disperarea. Le mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit și celor care vor veni la protestul de sâmbătă. Nu uitați că tuturor ni se poate întâmpla asta. Această practică medievală, furtul copiilor, trebuie să înceteze. Poate noi, românii, suntem mai înapoiați pentru că punem mai presus de toate familia, dar toată lumea trebuie să înțeleagă, toate aceste alte popoare mai civilizate și dezvoltate că noi, românii, luptăm pentru copiii noștri până la moarte, pentru că ei sunt singura noastră avere. Și astea nu sunt cuvinte goale! Eu nu sunt politician, sunt un tată care luptă să-și poată ține, din nou, în brațe cei doi copii!”, ne-a transmis telefonic Florin Barbu.

 

„O mamă nu-și poate uita copiii!”

„De șapte ani mi-au fost luați toți cei trei copii ai mei. Nu-i doresc și mă rog ca nicio mamă să nu treacă prin ceea ce trec eu. Dar pentru mamele care mă înțeleg, le rog să vină alături de mine la protestul de sămbătă. Dacă aș fi singura mamă în această situație, poate aș înțelege că, Poate, nu sunt eu în stare să-mi cresc copiii. Dar sunt atâtea mii și mii de mame în Anglia în situația mea. Și așa cum decurg lucrurile, e posibil să mai fie și alte mame! Aceste abuzuri trebuie oprite. Fiți, vă rog, alături de noi!”, ne-a declarat Andreea Sutton Brădeanu.

Autor articol: Gelu Irimia
Etichete: , , , , , , ,

Comentarii

5 pareri la “Revoluția românilor din UK: „Dați-ne copiii înapoi!””

 1. Revoluția românilor din UK: „Dați-ne copiii înapoi!” | agnus dei - english + romanian blog Spune:
 2. Diaspora Românească.ro: Revoluția românilor din UK: „Dați-ne copiii înapoi!” | Life Mission Spune:
 3. Maria Spune:

  Copii sa fie dati inapoi fara nici o ezitare ,au mama si tata care au grija de ei. dece nu ajuta parinti guvernu nu sa le dea bani la altii sa aiba grija de copii lor si mai ales care nu pot sa fie mama si tata . Mama si tata este un barbat si o femeie . Trile comuniste nu fac asa ceva ce fac tarile capitaliste sa ia copii din familie mai ales ca au de toate .

 4. Maria Spune:

  Copii sa fie dati inapoi fara nici o ezitare ,au mama si tata care au grija de ei. dece nu ajuta parinti guvernu nu sa le dea bani la altii sa aiba grija de copii lor si mai ales care nu pot sa fie mama si tata . Mama si tata este un barbat si o femeie . Trile comuniste nu fac asa ceva ce fac tarile capitaliste sa ia copii din familie mai ales ca au de toate .Si au pe ambii parinti in viata si care vii doresc .

 5. mhaela cosa Spune:

  SUNTEM IN TRIBUNAL DE UN AN SI VOR SA O MAI LUNGEASCA CAT POT DE MULT COPILUL ESTE CU DIZABILITATI SI A FOST LUAT ABUZIV MAI MULT A FOST ABUZAT SEXUAL POLITIA DIN LOCALITATEA BOURNEMOUTH AFOST ANUNTATA NI SA DAT UN NR DE REFERINTA SI AU REFUZAT SA DUCA COPILUL LA PEDIATRU SAL CONSULTE .MAI MULT AVOCATA ENGLEZA ASPUS CA AUTORITATIILE NU IAU LUCRURILE IN SERIOS SI MAU TRIMIS LA PSIHOLOG.EU NU AM FACUT GREVA FOAMEI AM CITIT ACATISTUL LUI MINHA SI AM TINUT POST DE 40DE ZILE.RECENT COPILUL SANTORS DIN CROAZIERA NU AM VAZUT NICI UN SUVENIR NU STIM EXACT UNDE A DFOST DAR CANDLAM INTREBAT CUM A FOST AINCEPUT SAPLANGA AVEM INFATISARE PE21 DECEMBRIE AM CONTACTAT AMBASADA DAR NU AU FACUT NICI UN DWEMERS SA NE RECUPEZE COPILU

Spune-ti si tu parerea!