Român, căutat în toată Europa

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 15 iunie 2015

Un român  acuzat de agresiune sexuală asupra unei femei din North Ormesby, Middlesbrough, este căutat de un an de poliția din Marea Britanie. Tânărul, în vârstă de 26 de ani, este acuzat că a agresat o femeie de 51 de ani, din Middlesbrough, în urmă cu un an.

Atacul a avut loc pe 7 iunie 2014, într-un pasaj. Potrivit gazettelive.co.uk, românul a lovit victima de mai multe ori, cu pumnii, înainte de a o pune la pământ și de a încerca să o violeze, după care a fugit la apariția unui trecător. Acesta a pornit în urmărirea agresorului care a reușit să scape în cele din urmă.

Un purtător de cuvânt al poliției din Middlesbrough a declarat, la un an de la comiterea faptei, că eforturile de a-l găsi pe român sunt încă în curs de desfășurare.

„Nu credem că acesta se mai află în Marea Britanie”, a declarat polițistul pentru gazettelive.co.uk. „Lucrăm pentru restrângerea zonei în care s-ar putea afla, acțiune care reprezintă un criteriu pentru obținerea unui mandat european de arestare (MEA)”, a mai spus acesta. În acest moment, românul este căutat cu ajutorul sistemului de alertă european Schengen, la care Marea Britanie a aderat de curând. Orice informații despre Cezar Florea sunt așteptate la numărul 101 sau, anonim, la Crimestoppers, 0800 555 111.

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!