Româncă de 28 de ani, ucisă brutal în UK

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 29 iulie 2016

uk-ioana-haidemac-romanca-ucisa-anglia1

Trupul unei tinere românce, stabilită în Anglia anul trecut, mamă a doi copii, a fost descoperit la o adresă din oraşul Skegness. Poliţiştii au deja un suspect, un bărbat de 29 de ani, şi au dat de înţeles, fără a dezvolta, că a fost ucisă într-un mod brutal.

Ioana Haidemac avea 28 de ani şi îşi găsise un post de menajeră în Anglia, încă de anul trecut. Ultima dată a fost văzută în viaţă miercurea trecută. Timp de două zile însă, rudele şi prietenii nu au mai reuşit să dea de ea, aşa că vineri dimineaţa au anunţat dispariţia la poliţia din localitate.

După câteva ore, poliţiştii i-au găsit trupul într-un apartament, unde au pătruns prin forţă. Era evident că se confruntă cu un caz de omor, aşa că au început imediat cercetările în acest sens. În scurt timp, l-au arestat pe principalul suspect: un bărbat de 29 de ani.

Nu se ştie deocamdată din ce motiv s-a ajuns la crimă. Femeia avea doi copii, care urmează să fie aduşi în ţară, la familia din Arad.

Lenuţa Ioana Haidemac avea, potrivit Daily Mail, rude în oraşul Boston din Marea Britanie, dar şi prieteni în Skegness, acolo unde a fost găsită fără suflare.

Foştii colegi ai tinerei au transmis zeci de mesaje de condoleanţe pe reţeaua de socializare Facebook.

—————————————

„Îmi este foarte greu să cred că o persoană atât de tânără, mamă şi o fire foarte veselă, nu mai este printre noi. Dumnezeu să o odihnească în pace, iar familiei să le dea puterea de a trece peste această mare suferinţă.”

Fostă colegă a Ioanei Haidemac

—————————————

Şi oamenii din orăşelul Skegness sunt şocaţi de cele întâmplate şi spun că, după ce poliţiştii au spart uşa clădirii în care tânăra a fost găsită, nu au mai dormit ore în şir. Orăşelul este unul liniştit, iar astfel de incidente nu au loc, de obicei, în comunitatea de acolo. Oamenii au aprins lumânări şi au lăsat flori în faţa clădirii unde trupul tinerei a fost descoperit.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!