Românca nominalizată la premiile Emmy!

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 7 august 2015

Tatiana MaslanyO tânără actriță, în vârstă de 29 de ani, cu rădăcini românești face parte din noul val de senzații de la Hollywood. Tatiana Maslany, actriță în Orphan Black, se află printre pretendentele la premiul Emmy pentru cea mai bună actriță din acest an.

Prestigioasa publicație New York Times scrie că în „hoarda de clone cărora le dă viață în serial”, 12 la număr, actrița de 29 de ani a reușit să creeze cele mai ciudate și mai sofisticate roluri, fiind considerată una dintre „cele mai bune actrițe în viață”. Fanii și criticii comentează pe internet şi pe reţelele de socializare că tânăra reuşeşte să joace atât de bine fiecare personaj în parte, având de fiecare dată alt accent, încât te face să crezi că e vorba de altă actriţă, scrie libertatea.ro.

Frumoasa actriță are rădăcini românești. Tatiana s-a născut în Canada, având, însă, bunici care au emigrat din România. A debutat în actorie la 9 ani, vorbește perfect două limbi străine – germana și franceza, iar pentru fiecare episod din „Orphan Black” este plătită cu 50.000 de dolari. Din 2013, a jucat în trei sezoane, iar de curând a început pregătirile pentru un al patrulea, astfel încât a reușit să adune doar din serial o avere de 1.500.000 de dolari. Tatiana concurează cu câteva nume sonore la Hollywood pentru premiul Emmy, printre care Claire Danes, Robin Wright sau Viola Davis.

Festivitatea de premiere va avea loc în data de 20 septembrie.

Autor articol: Diana Roman

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!