Romania ar putea avea echipa de Formula 1!

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 27 ianuarie 2014

In 2015, Romania ar putea avea o echipa care sa participe la „Marele Circ”. Nu, nu este o nebunie. Nu este nici vorba de vreun nou circuit sau un pilot. Este vorba de o intreaga echipa!

Adam Cooper, jurnalist specializat in Formula 1, noteaza pe blogul sau ca din 2015 s-ar putea inscrie in competitie o echipa care sa reprezinte Romania. Mai mult, el acrediteaza ideea ca aceasta s-ar putea afla printre cele trei nou venite in competitie!

Potrivit informatiilor sale, Colin Kolles, un fost sef al Force India si HR, va fi cel care va sustine din punct de vedere logistic acest proiect. Kolles nu va fi proprietarul echipei sau seful ei, ci cel mai probabil omul care va aproviziona echipa si staff-ul cu tot echipamentul necesar participarii in Formula 1.

Cooper mai spune ca in spatele acestui proiect aproape utopic pana acum s-ar afla mai multe companii de stat din Romania!

Mai mult, cel mai probabil echipa se va numi Dacia si va folosi motoarele de care se folosesc si cei de Renault in competitia amintita.


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!