România nu merge la „ciupeală”

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 4 septembrie 2015

595 iordanescuAnghel Iordănescu a declarat că echipa naţională nu merge la „ciupeală” în partida de la Budapesta cu reprezentativa Ungariei, anunțând că România va încerca să joace fotbal şi să obţină un rezultat bun.

„Urmează cele mai importante două meciuri pe care le are echipa naţională, ţinând cont de situaţia din grupa noastră şi de diferenţa dintre cele trei selecţionate şi de perspectivele pe care le avem. Ne ducem la Budapesta să jucăm fotbal şi să obţinem un rezultat bun. Dacă trebuie să ne apărăm, ne vom apăra. Dacă vom avea încredere şi vom putea să atacăm, vom ataca. În nici un caz nu mergem acolo să facem un joc de ciupeală. Echipa naţională reprezintă România şi indiferent de situaţia prin care trece vă promit că ea va încerca să joace fotbal”, a spus antrenorul.

El a menţionat că jucătorii adverși vor fi în mod cert influenţaţi de atmosfera pe care o vor face suporterii în tribune. „Întotdeauna între România şi Ungaria a fost o rivalitate extraordinar de mare. De-a lungul timpului am câştigat, am pierdut. Sunt convins că această presiune se va simţi. Sunt sigur că presiunea tribunei va influenţa mult jocul Ungariei. Şi ei îşi doresc o calificare. Ne despart 3 puncte în clasament, iar jocurile următoare pot schimba situaţia actuală în grupă. Noi vom face tot ce ne stă în putinţă să ne menţinem actuala poziţie”, a adăugat Iordănescu.

De la primul antrenament vor lipsi portarul Ciprian Tătăruşanu şi mijlocaşul Gabriel Torje, care vor ajunge la Bucureşti mai târziu. De asemenea, trei fotbalişti se confruntă cu probleme medicale. „Avem şi trei jucători cu probleme de sănătătate pe care mi le-a comunicat doctorul echipei. Este vorba despre Chiricheş, Keşeru şi Steliano Filip. Sperăm să depăşim aceste probleme”, a anunțat selecționerul.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!