Romania a parasit Mondialul de handbal feminin!

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 23 decembrie 2013

516 gheorghe tadiciRomania a parasit Campionatul Mondial. Gheorghe Tadici nu si-a inchipuit ca Polonia va elimina Romania de maniera in care a facut-o! 

“Incredibil, dar adevarat! Ni se intampla parca numai noua, se repeta astfel de situatii, am pierdut un meci pe care l-am avut in mana. Noi am prins o zi slaba, chiar daca la pauza aveam patru goluri.

Am avut multe situatii de superioritate numerica pe care nu le-am fructificat, iar acest lucru ne-a costat victoria. Este greu sa castigi cand ai un procentaj asa slab la sase metri, nici macar 50 la suta, si o defensiva amabila”, a spus Tadici dupa partida.

“In aparare a fost jale. N-au blocat interul lor stanga, care au marcat si de la 12 metri, din zona centrala. Portarii au fost lasati descoperiti. Problemele au aparut insa pentru faptul ca nu am fructificat superioritatile numerice, am luat sapte goluri. Am crezut ca problema s-a rezolvat in primele meciuri, dar a reaparut azi”, a continuat Tadici.

“Cand iei goluri de la 10 metri, ratezi de pe 6 metri, pe contraatac, la nivelul acesta esti taxat. Imi asum esecul, dar ce poate sa mai faca un antrenor cand echipa are 20 de situatii de la 6 metri si rateaza mai mult de 50 la suta. Nu trebuia sa ne oprim aici, fetele au alte posibilitati. Aveam echipa de primele opt, acesta era si obiectivul propus. Nu merita sa le tai capul, meciul cu Germania si Ungaria au fost etalon, au demonstrat ca se poate”, a mai spus el.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!