România stă acasă

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 5 februarie 2016

615 rugbyOficialii Turneului celor 6 Naţiuni la rugby au anunţat că România şi Georgia nu au şanse să se alăture competiţiei, potrivit Federaţiei Române de Rugby (FRR).

Directorul executiv al Turneului celor 6 Naţiuni, John Feehan, a declarat, pentru publicaţia „The Independent”, că niciuna dintre ţările participante în turneu nu poate fi exclusă şi că includerea altor naţionale ar afecta structura competiţiei. „Este un subiect care a luat amploare după Cupa Mondială, dar nu avem de gând să schimbăm formatul competiţiei prea curând. Este vorba despre cel mai mare turneu anual de rugby, de cel mai profitabil, cel mai bine văzut şi cu audienţele cele mai mari. De ce am vrea să schimbăm asta?”, a precizat John Feehan.

Octavian Morariu, preşedintele Rugby Europe, a declarat pentru site-ul oficial al FRR că includerea României şi Georgiei în Turneul celor 6 Naţiuni este sprijinită de mulţi oficiali din lumea rugbyului. El şi-a manifestat încrederea că va fi găsită o formulă pentru a integra alte echipe în această competiţie de anvergură.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!