„Romanian Business without Borders” la ICR Londra

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 24 aprilie 2015

Londra_Antreprenori cu zambet

În cadrul evenimentului ce se va desfășura pe 15 și 16 mai la ICR, antreprenorii români, cu afaceri înregistrate în România, intră în legătură atât cu antreprenori și/sau companii din UK (români și străini), cât și cu autorități ale României în UK. Scopul proiectului este să creeze conexiuni între antreprenori, potențiali investitori și oficialități, să contureze și să întâmpine noii direcții de business.

Emi Gal (CEO Brainient), George Betianu (Businessman UK), Mihaela Cârmaciu (director consult medical Consult Ltd), Dragoș Teglas (director artistic 13 shades of Romania) sau Viorel Răducănescu (Businessman UK) sunt câțiva dintre cei care vor vorbi atât despre tendințe de business, cât și despre cum și-au construit afaceri de succes în Marea Britanie. Proiectul se concentrează pe câteva domenii de interes – medical, IT, turism și mici producători. Conferința de la Londra nu e doar pentru antreprenorii din cele patru domenii, ci se adresează tuturor celor care își doresc deschidere internațională.

Pe de altă parte, companiile mari pot susține participarea tinerilor antreprenori români prin achitarea taxei de participare pentru start-up-uri. Taxa de participare nu se plătește pentru o persoană, ci pentru un start-up din care pot veni două persoane, deoarece majoritatea tinerilor antreprenori sunt asociați.

Conceptul „Antreprenor cu zâmbet” își propune să aducă în prim-plan tinerii afaceriști români, care știu să zâmbească, să construiască. „Antreprenor cu zâmbet” este pentru cei care își doresc să se dezvolte, să învețe de la ceilalți, cei care aparțin noii generații, care vor să schimbe percepții și mentalități, pentru cei care sunt ambițioși.

Pe site-ul www.antreprenorcuzambet.ro pot fi găsite toate informațiile necesare, atât despre înscriere, cât și despre condițiile de participare.

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!