Românii din Londra, solidari cu familiile victimelor de la București. Alăturați-vă marșului!

Articol publicat in sectiunea Anunțuri comunitate, Diaspora pe data 5 noiembrie 2015

Londra_protest_Marsul tacerii_Colectiv

Un marș de solidaritate dedicat familiilor victimelor din incendiul petrecut în noaptea de 30 octombrie în București va avea loc la Londra, sâmbătă, 7 noiembrie. Potrivit paginii de Facebook a evenimentului, acesta va avea loc în fața Institutului Cultural Român din Londra, 1 Belgrave Square, SW1X 8PH London, United Kingdom.

„Cumplita tragedie din noaptea de 30 octombrie petrecută în Clubul Colectiv nu poate fi trecută cu vederea. Durerea lor sfâșie hotarele până la noi. Ne comemorăm prietenii și ne gândim la fiecare dintre cei plecați și la familiile rămase, ne rugăm pentru cei care încă se zbat pentru viață în spitale. Cei de acasă trebuie să știe că nu se luptă singuri, au toată susținerea noastră.

În data de 7 noiembrie, comunitatea românească din Londra se va întruni pentru un moment de solidaritate. Întâlnirea va avea loc în fața Institutului Cultural Român din Londra la adresa 1 Belgrave Square. Ambasada Română la Londra va pune la dispoziția tuturor participanților Cartea de Condoleanțe, care va putea fi semnată la sediul ICR acolo unde va avea loc întâlnirea. Vom ține un moment de reculegere în memoria celor dispăruți, în jurul orei 2 pm.

Susținere și sprijin primim de asemenea și din partea Institutului Cultural Român la Londra, care ne va pune la dispoziție un loc unde putem depune flori, lumânări ori fotografii ale celor plecați dintre noi! Cei ce doresc să-și exprime condoleanțele o pot face și duminică. 
Metropolitan Police va fi prezentă pentru păstrarea ordinii. 
Detalii cu privire la conturile pentru donații ori alte materiale necesare vom încerca să le adăugăm adiacent pe acest eveniment. 
Orice persoană care intenționează să creeze neplăceri pe durata evenimentului este rugată să se abțină. Ca organizator al acestui eveniment, fac apel din nou la fiecare să evităm blocarea traficului în zonă și să dăm dovadă de civilizație. Împreună suntem un COLECTIV.
Vă mulțumesc”, se arată pe pagina evenimentului https://www.facebook.com/events/1195448317137519/.

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!