Românii trăiesc din beneficii în UK?! O britanică și-a șocat conaționalii

Articol publicat in sectiunea UK la zi pe data 21 aprilie 2015

uk_englezi pe beneficii sociale

După ce ani la rând românii au ocupat primele pagini ale publicațiilor britanice pe motiv că trăiesc de pe urma ajutoarelor sociale, o britanică i-a lăsat cu gura căscată pe conaționalii ei. Ceea ce a putut face o britanică a întrecut imaginația multora, scriu jurnaliștii britanici.

Potrivit Daily Mail, femeia în vârstă de 35 de ani i-a băgat în sperieţi pe conaţionalii săi, prin modul de viaţă pe care îl are, deşi încasează venituri doar din beneficii sociale. Cheryl Prudham este o tânără care are deja 11 copii şi-l aşteaptă pe al 12-lea. Jurnaliştii britanici spun că femeia nu vrea să se oprească aici, iar pe al 13-lea copil intenţionează să-l conceapă într-o vacanţă de lux în Las Vegas.

Cheryl a fost surprinsă de jurnaliştii britanici alături de soţul său, Rob, după o vizită la o agenţie de turism, de unde a cumpărat o vacanţă către SUA pentru a-şi reînnoi jurămintele. Nimic ieşit din comun, însă jurnaliştii britanici au aflat că Chery este o abonată a beneficiilor sociale, din care încasează anual nu mai puţin de 39.192 de lire sterline. În aceste condiţii, britanicii au rămas şocaţi în momentul în care au aflat că femeia plănuieşte să cheltuiască în jur de 10.000 de lire sterline pe vacanţa din SUA. Ea va purta o rochie de designer ce va costa în jur de 1.000 de lire sterline, va avea o limuzină şi plănuieşte să spargă bani grei la jocurile de noroc din Las Vegas, mai scriu jurnaliştii britanici.

Vacanţa în America nu este prima vacanţă pe care Cheryl o plăteşte din banii contribuabililor britanici. Anul trecut, ea şi soţul său au plătit 7.000 de lire sterline pentru o vizită în Menorca, Spania. Pe lângă ajutoarele de 39.192 de lire sterline pe an, familia Prudham mai are venituri de aproape 20.000 de lire pe an din salariul soţului, care este curier. Rob Prudham, tatăl a cinci dintre cei 11 copii, a fost părăsit de Cheryl în luna februarie, după ce aceasta a aflat că a fost înşelată cu femei cunoscute pe internet, dar tânăra a revenit prompt asupra deciziei. Ea l-a acceptat înapoi, întrucât îşi doreşte şi mai mulţi copii.

În prezent, familia Prudham locuieşte într-o casă cu cinci dormitoare ce aparţine consiliului local, însă recent a făcut o cerere pentru a primi una cu şapte dormitoare, deoarece în actuala casă este „înghesuială mare”.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!