Românii trimit acum bani în alte țări mai ieftin și mai rapid

Articol publicat in sectiunea Bani, taxe şi beneficii pe data 2 septembrie 2015

transferGo_1

Din luna iulie, românii plecați la muncă în străinătate pot beneficia de serviciile TransferGo. Cu această companie banii ajung în România, direct în lei, cu costuri minime direct în contul bancar al familiei sau prietenilor. Indiferent de suma transferată, se plătește doar o taxă fixă de 0.99 lire sterline sau 0.99 euro (depinzând de țara de origine a transferului) și banii ajung la destinație în ziua următoare, fără planuri făcute din timp și fără stres.  Mai mult, cursul valutar e foarte apropiat de cursul BNR, deci nu se mai pierd bani din cauza cursului de schimb nefavorabil.

Serviciul a fost creat chiar de oameni care au fost în situația de a trimite bani în diverse țări și care erau nemulțumiți de serviciile existente pe piață. De aceea, și-au propus să schimbe lucrurile și să ofere un serviciu mai bun care să transfere bani dintr-un cont bancar dintr-o țară în orice cont bancar în altă țară. TransferGo s-a născut pentru ca alte persoane care trimit bani în alte țări să aibă parte de costuri reduse, atenție maximă din partea departamentului de relații cu clienții și ca banii să ajungă ziua următoare în zilele lucrătoare.

 

Cu TransferGo, diferența rămâne în buzunarul clientului

Cu TransferGo banii sunt transmişi în următoarea zi lucrătoare direct în orice cont bancar de la orice bancă din România, iar cât ai văzut pe ecran, atât plătești. Este garantată atât livrarea banilor în 24 de ore în zilele lucrătoare, cât și suma pe care o primește destinatarul indiferent de fluctuațiile de curs de schimb.

—————————————

„Recunosc că am fost neîncrezătoare și mi-au trebuit două zile până să mă decid. Am transmis un email special în limba română, curioasă să văd cum și când mi se va răspunde. Am primit un răspuns prompt și corect, care mi-a clarificat multe întrebări și ulterior am înțeles cum funcționează, deci m-am mai liniștit. Totuși am mai trimis un email, cu alte întrebări și mi s-a răspuns pe același ton prietenos, la obiect.  Aveam o reținere să trimit bani într-un cont care nu aparținea unui cunoscut, mai ales că făceam asta prima data. Exact cum am fost asigurată, în 24 de ore banii au ajuns în contul de destinație din Ungaria și m-am convins că Transfergo chiar funcționează. Am calculat de curiozitate cât m-ar fi costat transferul dacă l-aș fi făcut prin bancă, așa cum o fac mereu de ani de zile. Diferența a fost de 109 lei, care de data asta, au rămas în buzunarul meu. Cu siguranță m-ați câștigat și voi apela la serviciile voastre ori de câte ori voi avea nevoie. Vă voi recomanda cu siguranță.”

F.I., care a folosit pentru prima dată TransferGo și a fost foarte mulțumită de rezultat

—————————————

 

Cum se folosește TransferGo

Înregistrarea pe TransferGO.ro este gratuită și durează doar câteva secunde. După aceea, se completează datele pentru profil și se creează o tranzacție nouă. Apoi se completează detaliile destinatarului și se face transferul de bani din contul bancar personal în contul bancar TransferGo din aceeași țară. TransferGo trimite apoi o notificare când banii au ajuns la destinatar.

Confidențialitatea datelor este în siguranță cu TransferGo. Datele sunt protejate de către autoritățile britanice și serviciile pe care le oferă TransferGo sunt reglementate de de Financial Conduct Authority (FCA) sub Payment Service Regulations 2009 pentru furnizarea de servicii de plată.

TransferGo și-a propus să devină serviciul de transfer de bani preferat de românii care trimit bani celor dragi de acasă.

Advertorial TransferGo


Comentarii

2 pareri la “Românii trimit acum bani în alte țări mai ieftin și mai rapid”

 1. Iulian Spune:

  Sa nu faceti aceasta gresala sa trimiteti prin transfergo. Eu am facut-o si mi-am blestemat zilele.
  Dupa ce faci transferul o sa va ceara o serie intreaga de documente( copie CI, dovada adresa, extras de cont pe ultimile 3 luni si dovada de unde provin banii)

 2. ZyR Spune:

  Trimite-ti bani in tara prin TransferGo simplu , ușor și inteligent ! Cu numai 1 liră și un curs destul de transparent , identic cu al caselor de schimb valutar din Romania ! Și încă ceva cu 1 liră puteți trimite oricât de mult doriți !
  Accesați linkul de mai jos pentru a va înregistra și primul vostru transfer este GRATUIT !
  https://my.transfergo.com/en/r/HMfsvc

Spune-ti si tu parerea!