Un român a accidentat fatal un tânăr și a fugit de la locul faptei

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 16 august 2015

uk_george_claudiu_Albu_bentley_1

Omor din culpă. Un român în vârstă de 31 de ani a primit această acuzare după ce a lovit cu mașina un tânăr de 23 ani de ani. Accidentul s-a petrecut săptămâna trecută în Londra, în cartierul Notting Hill, iar românul s-a făcut nevăzut după ce a comis fapta, scriu jurnaliștii de la Daily Mail.

Potrivit presei britanice, românul de 31 de ani, pe nume George Claudiu Albu, din Brăila, se afla la volanul mașinii sale, un Bentley în valoare de £120.000 și circula prin luxoasa zonă Notting Hill în momentul în care a lovit un tânăr. Victima în vârstă de 23 de ani lucra ca grădinar și se afla la lucru. Tânărul coordona traficul în jurul camionului său, pentru a evita un accident, scriu cei de la Daily Mail.

uk_george_claudiu_Albu_bentley_accidentat_1

Acum românul, care locuiește în zona Paddington, așteaptă să se prezinte în fața unui judecător. Mai mult decât atât, situația românului pare din ce în ce mai complicată. Procurorii afirmă ca acesta nu avea actele mașinii în regulă și nici asigurare.

Jurnaliștii de la Daily Mail au obținut câteva fotografii pe care bărbatul le-a postat pe contul său de Facebook și în care, spun aceștia, se lăuda cu mașina sa, dar și cu fizicul atletic și tatuajele de pe corp. Mașina de lux a românului poate fi văzută, în câteva imagini surprinse de jurnaliștii britanici, cu partea din față zdrobită, semn că acesta ar fi condus cu viteză în momentul în care l-a lovit pe tânărul grădinar. Accidentul, mai scrie Daily Mail, a avut loc săptămâna trecută la miezul nopții, în noaptea de joi spre vineri.

 

Antecedente

Conform publicaţiei Obiectiv (Vocea Brăilei) brăileanul George Claudiu Albu are probleme cu Justiţia: el a mai fost condamnat, în trecut, la 10 luni de închisoare cu executare de către Judecătoria Brăila după ce a fost prins circulând fără permis pe drumurile publice.

Românul, poreclit „Ha”, a fost condamnat în România pentru trafic de droguri de mare risc. Albu a făcut parte dintr-o reţea de traficanţi de Ecstasy, în 2006-2007, care acţiona în regiunea Sud-Est. El a cerut în mai multe rânduri eliberarea, dar judecătorii l-au trimis în judecată. Nu se cunoaşte data la care a plecat în Anglia.

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!