Românul care va concura la „Britain’s Got Talent” 2016 are „pedigri” (video)

Articol publicat in sectiunea Diaspora pe data 12 februarie 2016

uk-roman-flavian-glont-la-britain's-got-talent

După ce a impresionat publicul şi juriul alături de grupul său, SpeedCubing, la ediţia din 2015 a show-ului „Românii au talent” pe care a câştigat-o, Flavian Glonţ, de numai 18 ani, vrea să facă o figură frumoasă la versiunea britanică de anul acesta a emisiunii.

Tânărul din Câmpulung Muscel şi-a anunţat participarea la echivalentul britanic al show-ului de la ProTv pe pagina sa de Facebook, explicând că momentan se află în etapa preselecţiilor şi urmând ca abia pe 14 februarie să afle dacă ajunge în galele live.

„A sosit timpul să arătăm lumii că România nu se află pe ultimul loc!”, a scris Flavian în dreptul unei fotografii în care apare alături de sigla „Britain’s Got Talent”. Românul speră să dea din nou lovitura şi să pună mâna pe premiul de 250.000 de lire sterline, după ce în România a câştigat o treime din premiul de 120.000 de euro pus în joc.

Flavian Glonţ, alături de alţi doi tineri din grupul SpeedCubing, Cristian Leana (21 de ani) şi Martin Fronescu (13 ani), au reuşit să cucerească voturile telespectatorilor după ce au făcut spectacol prin rezolvarea rapidă, într-o manieră inedită, foarte complicată, a celebrului cub Rubik, tinerii fiind desemnaţi câştigătorii celui de-al cincilea sezon al show-ului de la Pro TV.

 

trimiteri-sus-4

Trei români ridică sala în picioare la „Britain’s Got Talent”

„Muzica este ceea ce vreau să fac toată viața”

Noua poartă spre Canada: Express Entry

MĂ MUT DIN UK! ÎNCOTRO?

trimiteri-jos-4

 

Flavian nu este primul care vrea să „spargă” piaţa britanică. Vă amintiţi probabil de „faimoasele” surori Gabriela şi Monica Irimia din trupa Cheeky Girls care au participat în 2002 la show-ul „Popstars: The Rivals” din UK şi care chiar şi-au întemeiat o carieră după ce au realizat un hit foarte controversat, dar care a avut succes: „Cheeky Song (Touch My Bum)”.

Însă, revenind la „Britain’s Got Talent”, îl avem pe dansatorul român Răzvan („Razy”) Gogonea, care în 2011 şi-a făcut destui fani printre britanici, ajungând până în semifinala emisiunii. La fel de „talentat” a fost şi Cristian Grigore Spiridon, care în 2014 a fost propulsat fix în semifinalele show-ului de „Butonul Auriu” pe care un extaziat David Walliams l-a apăsat spre deznădejdea celorlalţi membri ai juriului; aceştia apăsaseră deja butonul roşu, în semn de dezaprobare faţă de actul nu tocmai strălucit al românului. Spiridon încercase anterior să-şi facă un nume participând la show-ul X Factor din UK, dar nu a trecut de etapa audiţiilor.

Flavian Glonţ cu trupa SpeedCubing, în finala ediţiei 2015 a show-ului „Românii au talent” pe care l-au câştigat, click AICI.

 

Razy Gogonea, semi-finalist la Britain’s Got Talent 2011, audiţia:

 

Cristian Grigore Spiridon, semi-finalist la Britain’s Got Talent 2014, audiţia:

 

The Cheeky Girls – „Cheeky Song (Touch My Bum)”:

Autor articol: Cristian Enache
Etichete: , , , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!