Rulmentul face apel la penalizare

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 14 decembrie 2009

 

Clubul Rulmentul Braşov a depus un memoriu la Federaţia Română de Handbal, după ce Comisia de Competiţii a acestui for a penalizat gruparea braşoveană cu pierderea a cinci meciuri la masa verde.

 

„Nu aveam cum să stăm cu mâinile în sân. Este o decizie aberantă şi cu siguranţă nu va rămâne aşa. Este incredibil felul în care s-a interpretat regulamentul, aceasta fiind după părerea mea greşeala pe care au făcut-o cei din comisie. Am vorbit cu Cristian Gaţu şi i-am explicat punctul nostru de vedere.

 

Nu avem cum să fim penalizaţi că am folosit două junioare, pe Alexandra Gogoriţa şi Carmen Ilie, care nu mai sunt legitimate la niciun alt club, deci nici măcar nu ar avea unde să mai joace. Vorbim totuşi de două componente ale lotului de tineret.

 

Conform regulamentului, nu ai voie să foloseşti mai mult de patru junioare, astfel că nu pot accepta raţionamentul după care am fost noi penalizaţi”, a declarat directorul sportiv al clubului Rulmentul, Mircea Cucuian.

 

Vicecampioana României la handbal feminin, Rulmentul Braşov, a fost penalizată cu pierderea a cinci meciuri la masa verde (scor 0-10), pentru că nu a aliniat în cinci meciuri câte 10 jucătoare senioare, din cele 14 care se înscriu pe foaia oficială de joc.

 

Rulmentul Braşov a fost penalizată cu cinci puncte în clasament, ocupând în prezent locul 13, cu doar un punct, după ce în ultimele etape din Liga Naţională nu reuşise să adune 10 jucătoare în total pe banca tehnică.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!