Rus, la Astra

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 31 iulie 2014

545 laurentiu rusDupă ce şi-a încheiat contractul cu Dinamo, Laurenţiu Rus va ajunge la Astra Giurgiu, echipă cu care va semna săptămâna aceasta un contract pe trei sezoane. 

“Laurenţiu Rus este un fotbalist foarte bun, care evoluează atât ca fundaş dreapta, cât şi ca mijlocaş dreapta, aşadar jucător de bandă, poate juca şi în centru, este polivalent, cu siguranţă ne va ajuta foarte mult. Va semna marţi dimineaţă un contract pe 3 ani”, a spus Dinu Gheorghe despre transfer.

Fundaşul dreapta acum în vârstă de 29 de ani mai avea contract cu Dinamo până în vara lui 2016. Rus a plecat de la Dinamo împreună cu portarul Bălgrădean. Cei doi aveau de primit restanţe de 20.000 de euro din sezonul trecut şi au acceptat să semneze rezilierea contractelor cu Dinamo în schimbul renunțăriila 50 la sută din sumă.

Rus a mai jucat la Liberty Salonta, FC Sopron, Petrolul Ploieşti, Dinamo şi FCM Târgu Mureş. Cu Dinamo a câştigat Cupa României în 2012 şi Supercupa în 2012. Fundaşul este a doua achiziţie de marcă din ultimele zile a celor de la Astra, după transferul lui Guilherme.

Cristian Bălgrădean a anunţat că este în discuţii cu trei echipe din afară ţării şi a declarat că nu mai vrea să joace în România. “Nu mai vreau să joc în România. Sunt în discuţii cu trei echipe. Sunt dinamovist, îmi pare rău că am plecat aşa de la club! Vreau să le mulţumesc colegilor şi fanilor. Am renunţat la nişte bani”, a spus Bălgrădean.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!