Rus şi Bălgrădean au părăsit Dinamo!

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 24 iulie 2014

544 laurentiu rusDinamo a anunţat pe site-ul oficial încetarea colaborării cu Rus şi Bălgrădean, ştire care era aşteptată de ceva zile. Iată comunicatul oficial:

„După terminarea turului sezonului competiţional 2013-2014, jucătorii Dragoş Grigore, Laurenţiu Rus şi Cristian Bălgrădean şi-au exprimat dorinţa de a se transfera în străinătate la sfârşitul campionatului. În consecinţă, încă de la sfârşitul lunii mai, conducerea clubului a căutat soluţii pentru cei trei jucători. În cazul lui Grigore, s-a realizat transferul la Toulouse, iar pentru ceilalţi doi jucători nu s-a primit nicio ofertă concretă până acum, când începe oficial noul sezon. Având în vedere că atât Laurenţiu Rus, cât şi Cristian Bălgrădean şi-au făcut datoria faţă de Dinamo în ultimii 5, respectiv 4 ani, conducerea clubului a avut toată deschiderea în negocierile cu cei doi şi, în urma discuţiilor avute astăzi, s-a procedat la lichidarea relaţiilor contractuale dintre ambii jucători şi club, pe cale amiabilă.

FC Dinamo Bucureşti le mulţumeşte pentru tot ce au făcut pe teren în tricoul alb-roşu şi le urează mult succes în continuare!”, se spune pe fcdinamo.ro.

Constantin Anghelache, preşedintele executiv al lui Dinamo, a confirmat şi el despărţirea lui Rus şi a lui Bălgrădean de club: „Pe noi nu ne-a surprins acest lucru. Ambii jucători au insistat să plece încă de la finalul sezonului trecut. Ne-au spus că, indiferent dacă au sau nu oferte, nu mai vor să joace în campionatul intern. Au cerut exagerat de des acest lucru. Nu contează cei doi pentru Dinamo. Ne aşteptam, voiau să plece oricum. Ei, a venit acel «oricum». Trist este faptul că nu am primit pe adresa clubului nicio ofertă pentru Rus sau pentru Bălgrădean”, a declarat el.

Despre legătura dintre Vizer şi Rus, Anghelache a menţionat suma pe care preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo a primit-o după plecarea fundaşului: „S-a ales cu 50% din 0 lei cât i-am oferit lui Rus în această dimineaţă. Nu are nicio ofertă Rus. Dacă are şi iese cineva cu ea, mă sinucid. Da, asta o să fac. O să mă sinucid”, a spus preşedintele executiv al lui Dinamo, declaraţie care spune totul despre tensiunile existente în sânul conducerii, legate mai ales de faptul că echipa rămâne fără jucători valoroşi.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!