Rusescu ar putea ramane la Braga

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 27 ianuarie 2014

519 raul rusescuRaul Rusescu are trei meciuri la Braga, dar se pare ca acestea i-au decis deja soarta. Cele trei goluri reusite de fostul stelist par sa ii fi convins pe portughezi. Acestia s-au decis, se pare, sa activeze clauza de cumparare impusa de Sevilla.

Trei goluri in trei meciuri a reusit Raul Rusescu in Portugalia dupa ce a scapat de cosmarul din Sevilla. Lusitanii sunt siguri ca au dat lovitura cea mare si sunt decisi sa nu il lase pe roman sa plece si sa revina in Primera Division.

Jurnalistul Carlos Perez a anuntat ca portughezii sunt hotarati sa il transfere definitiv pe roman si ca vor activa clauza de cumparare, asa ca vestea mare i-a sosit din Spania pe care a parasit-o. Mai mult de atat, Jesualdo Ferreira recunoaste ca achizitia este una fericita si ca spera ca atacantul sa ramana cat mai mult la Braga.

„Ne-a imbunatatit jocul, este un mariaj fericit si sper sa continue. Echipa da dovada de mare incredere acum. Stiam ca mutarea va avea efect”, a declarat antrenorul Jesualdo Ferreira, citat de cei de la Maisfutebol.

„Rusescu a plecat. Avem mai putine meciuri de jucat si, deci, mai putina nevoie de atat de multi fotbalisti in lot. Rusescu avea nevoie sa joace, sa stranga minute in teren, iar aici i-ar fi fost dificil sa o poata face”, a spus Emery in momentul in care a decis sa se desparta de roman.

„Rusescu se va duce la Braga pe acelasi salariu ca la Sevilla. Va primi o casa si o masina de la Braga, are o optiune de 3.000.000 de euro daca vrea sa-l cumpere, optiune care se mareste daca va marca 15 goluri. In functie de acele 15 goluri isi va imbunatati si contractul pe care il are la Sevilla”, a spus agentul jucatorului, tot in momentul in care Rusescu a semnat cu Braga.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!