Rusescu, în Turcia!

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 19 iunie 2015

586 rusescuRaul Rusescu are șanse mari să își continue cariera în Turcia, spune mass-media de la Istanbul, care notează că internaționalul român este aproape de Konyaspor.

Împrumutul lui Raul Rusescu la Steaua s-a terminat, dar șansele ca acesta să rămână la Sevilla sunt mici sau inexistente. Unai Emery nu l-a simpatizat pe român de la început, iar ultimele luni în Ghencea, în care vârful nu a impresionat, nu au fost menite să îi schimbe opinia tehnicianului câștigătoarei Europa League.

Așa că oficialii andaluzi îi caută o altă formație pentru stagiunea viitoare, iar salvarea ar putea veni de pe Bosfor. Konyaspor, echipă care l-a dorit și vara trecută, este din nou interesată de român, care a primit referințe bune atât de la Torje, cât și de la Marica. Acesta din urmă i-a fost preferat în 2014 lui Rusescu, dar accidentările l-au scos din circuit, iar conducătorii turcilor nu par să mai aibă încredere în el. De altfel, într-un interviu recent, Marica a lăsat să se înțeleagă că s-ar putea despărți în această vară de formația antrenată de Kocaman.

Rusescu, care mai are contract cu Sevilla până în 2018, ar urma să meargă sub formă de împrumut la Konyaspor, turcii urmând a-i suporta tot salariul. În măsura în care vor fi mulțumiți de jocul atacantului, gruparea lui Torje va avea opțiune pentru un transfer definitiv.

Deși a terminat pe locul 8 în clasament, la mare distanță de zona fierbinte, Konyaspor a suferit extraordinar în atac. Cu doar 30 de goluri înscrise, formația de pe „Konya Büyükșehir” a avut cea mai slabă ofensivă din Super Liga turcă.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!