Rusescu, la Roma?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 5 mai 2014

532 raul rusescuCristi Chivu a preluat cârma firmei de impresariat a fraţilor Becali şi se pregăteşte să dea o primă lovitură, desigur, dacă aceasta îi va ieși. AS Roma vrea să transfere un atacant în pauza din vară, iar pe listă se află şi unul dintre jucătorii reprezentaţi de Chivu.

Calciomercato anunţă că Raul Rusescu este urmărit de AS Roma, locul 2 din Serie A! Atacantul de numai 25 de ani este împrumutat de Sevilla la Braga, însă are şanse mici să rămână în Portugalia, după ce formaţia sa a ratat calificarea în cupele europene.

Cotidianul A Bola susţine că Roma îl ia în calcul pentru un loc în echipa sa de start şi că italienii nu sunt singurii interesaţi de Rusescu, care ar fi atras şi interesul celor de la Sporting Lisabona sau Benfica.

Fostul atacant al Stelei ar fi fost propus la formaţia italiană de Pietro Chiodi, impresarul care a preluat firma de impresariat a fraţilor Becali, alături de Cristi Chivu.

Desigur, mai există varianta ca Rusescu să se întoarcă la Steaua sub formă de împrumut, dar ținând cont de numele echipelor ce se interesează de el, acest lucru are șanse mici să se întâmple.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!