Rusescu, la ultimul meci pentru Sevilla?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 16 decembrie 2013

515 raul rusescuSevilla a invins cu 1-0 la Santander si este la un pas de a accede in optimile de finala ale competitiei. Raul Rusescu a fost titular pentru echipa sa, dar, desi a fost extrem de activ in acest meci, a fost criticat serios dupa partida.

Rusescu a jucat 55 minute si a fost protagonistul mai multor faze, dar acest lucru nu i-a impresionat sub nicio forma pe spanioli. Acestia s-au intrecut in a critica forma fizica a fostului atacant stelist, considerand ca decizia tehnicianului de a nu il include in lot la majoritatea meciurilor din prima liga este absolut justificata.

„Dincolo de rezultatul care ii asigura Sevillei prima sansa la calificare, au fost si aspecte negative in jocul andaluzilor. Eliminarea stupida a lui Coke sau performanta extrem de slaba a lui Rusescu se numara printre ele.

Mai multi jucatori din linia a doua s-au plans in ultimul timp de faptul ca nu primesc suficiente sanse in partidele din La Liga. Acum, au avut ocazia sa arate de ce sunt in stare, Emery alcatuind o formatie cu multe rezerve, dar nu au reusit sa convinga. Un exemplu elocvent in acest sens este Rusescu, ale carui executii in fata portii nu au avut acuratete. Mai mult, acesta a aratat cat de prost sta la capitolul fizic, lucru de neacceptat in conditiile in care au trecut deja 4 luni de competitie. Absenta sa prelungita din lotul Sevillei e mai mult decat justificata in aceste conditii”, noteaza, din nefericire, eldesmarque.com.

Tinand cont de acest lucru, este posibil sa fi asistat la ultimul meci al lui Rusescu la Sevilla, cel putin in acest sezon. Cum discutiile legate de imprumutul lui Rusescu sunt mai vechi, este mai mult decat posibil ca spaniolii sa decida sa se desparta de el in iarna, urmand sa vedem care este destinatia aleasa de roman, una dintre ele fiind chiar echipa de la care a plecat, Steaua.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!