Rusescu nu se dezminte

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 14 aprilie 2014

530 raul rusescuRaul Rusescu îşi continuă evoluțiile bune pe care le are în Portugalia. Fostul atacant al Stelei a contribuit din plin la victoria lui Sporting Braga în deplasarea de la Olhanense, victorie care îi apropie pe oaspeţi la doar 3 puncte de ultimul loc care asigură prezenţa în cupele europene.

Meciul cu Olhanense a început prost pentru fostul stelist: Rusescu a ratat un penalty încă din minutul 5. Atacantul a reparat greșeala pe finalul partidei, când nu a mai greşit de la punctul cu var şi a deschis scorul, în minutul 84. Iar piciorul lui Piqueti a închis tabela în minutul 90.

Rusescu a ajuns la 5 goluri marcate în campionatul portughez pentru Braga şi la 8 goluri marcate în tricoul lui Braga. Antrenorul lui Sporting Braga l-a lăudat din nou, în ciuda loviturii ratate: „A dat dovadă de clasă într-un moment decisiv”, a spus el.

„Niciun moment nu m-am îndoit de Rusescu. Ştiam că va marca. Noi avem trei sau patru jucători care execută aceste lovituri. Rusescu are toată încrederea mea şi a colegilor lui. Prima oară a fost fără noroc, dar şi-a asumat cu clasă această sarcină şi a doua oară, într-un moment decisiv, a concretizat”, a declarat, Jorge Paixão.

Rusescu a fost integralist cu Olhanense şi a primit și un cartonaș galben la scurt timp după ce a marcat.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!