Rusescu nu vrea la Steaua

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 26 mai 2014

535 raul rusescuDupă ce şi-a încheiat împrumutul la Braga, Rusescu se pregăteşte să revină în Spania, la Sevilla, şi aşteaptă să primească o şansă de la Unai Emery. Până atunci, atacantul se va bucura de o scurtă vacanţă în România.

Deşi lucrurile în privinţa viitorului său la Sevilla nu sunt deloc certe, Rusescu nu se gândeşte pentru moment la o revenire în Liga I la Steaua, deşi a recunoscut că, la un moment dat, şi-ar mai dori să intre pe teren în tricoul echipei din Ghencea.

„La Steaua, lucrurile merg bine. Mă bucur pentru asta. Au câştigat campionatul, joacă finala Cupei şi sunt convins că o vor câştiga. Deci, se pare, lucrurile merg mai bine ca anul trecut. Probabil voi fi prezent la finala Cupei. La petrecere nu ştiu. Nu cred că se pune problema să revin la Steaua în momentul de faţă. Îmi doresc să mă întorc şi să confirm la Sevilla. Cu siguranţă, într-o zi vreau să mă întorc să joc în tricoul Stelei”, a spus Rusescu.

Rusescu a vorbit despre aventura sa din Portugalia, fiind încântat de experienţa acumulată în prima ligă lusitană, mai ales că a avut ocazia să joace, am spune, meci de meci pentru cei de la Braga. Atacantul de 25 de ani se felicită şi pentru faptul că a făcut pasul către un campionat puternic din străinătate după ce câştigase două titluri în Liga I.

„M-a ajutat foarte mult acest împrumut, aveam nevoie să joc, aveam nevoie să prind încredere. Şi a fost alegerea corectă la momentul respectiv. Plecarea din România fost o schimbare totală în viaţa mea şi mă bucur că s-a întâmplat aşa. Am plecat din România împlinit, câştigând campionatul de două ori, cu Urziceni şi cu Steaua, câştigasem titlul de golgheter. Toate lucrurile mergeau bine şi cred că a fost lucrul potrivit”, a mai declarat Raul Rusescu.

11 goluri a reuşit Rusescu în stagiunea 2013-2014, în toate competiţiile, pentru Sevilla şi Braga. Pentru Braga, atacantul a înscris de cinci ori în campionat, o dată în Cupa Portugaliei şi de două ori în Cupa Ligii.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!