Rusescu, ofertă din Ligue I

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 31 martie 2014

528 raul rusescuRaul Rusescu are mari şanse de a semna un transfer de senzaţie la finalul sezonului, dacă nivelul prestaţiilor sale de la Braga se va menţine la acelaşi nivel și dacă nu va accepta să continue cu Braga. Atacantul român a punctat în meciul cu Rio Ave și a ajuns la cota de patru goluri în prima ligă portugheză. Normal, numele său a apărut din nou pe prima pagină a site-urilor portugheze.

„O Jogo” a preluat o informaţie din Diario de Sevilla, conform căreia Rusescu este în atenția Franței pentru un transfer la o formaţie din Ligue 1, trupă al cărei nume nu a fost divulgat. În vară, fostul jucător al Stelei poate ajunge să se lupte, desigur simbolic, cu Ibrahimovic şi Falcao, dacă FC Sevilla, de care aparţine, va primi o sumă de transfer mulțumitoare din Hexagon.

Braga are prima opţiune pentru cumpărare, însă Rusescu se mai află şi în atenţia altor cluburi importante, cum sunt Benfica, FC Porto, Sporting Lisabona şi AS Roma. În aceste condiții este greu de crezut că micuța echipă va putea concura pentru a-l cumpăra definitiv pe Rusescu.

Suma de transfer fixată de Sevilla pentru transfer este de 3.000.000 de euro. Rusescu a fost cumpărat de spanioli de la Steaua în vara trecută, în schimbul a 2.200.000 de euro.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!