Rusescu, pariu castigat

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 3 februarie 2014

520 raul rusescuRaul Rusescu a revenit la forma care l-a consacrat la Steaua si are evolutii extrem de apreciate la noul sau club, Sporting Braga.

Forma sa nu este surprinzatoare pentru oficialii portughezi, care au fost convinsi ca daca vor obtine imprumutul romanului de la Sevilla, vor da marea lovitura.

Andaluzii nu i-au acordat vreo sansa, tehnicianul Unai Emey neincluzandu-l aproape niciodata in lor, dar sefii lui Braga au fost siguri ca Rusescu va fi excelent in prima liga portugheza.

Agentul jucatorului, Ioan Becali, a povestit cum au evoluat negocierile dintre parti si cat de fericiti au fost toti oficialii lusitani ca au reusit sa obtina acordul pentru imprumutul atacantului de 25 de ani.

“Cand l-am dus pe Rusescu la Braga, i-am vazut extrem de entuziasmati pe cei de acolo. Ma refer la presedinte, directorul sportiv si antrenorul Jesualdo, pe care ii cunosc foarte bine. Chiar i-am si intrebat: „Sunteti atat de siguri ca va marca asa mult?” si ei la unison au raspuns: „Giovanni, va marca goluri cate n-a marcat nimeni in 6 luni!”.

Ce au spus se adevereste si surpriza este cu atat mai placuta, deoarece nici eu nu ma asteptam sa marcheze atat de multe goluri”, a spus Becali.

Echipa lui Rusescu este neinvinsa de la venirea lui, indiferent de competitia in care a evoluat, iar jucatorul a marcat trei goluri.


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!