Rusescu, propunere din partea Stelei

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 17 iulie 2014

543 raul rusescu

Steaua n-a renunţat la ideea de a-l aduce acasă pe Raul Rusescu. Site-ul estadiodeportivo.com susţine că oficialii campioanei au trimis deja o ofertă de împrumut. Politica dictată de Gigi Becali pentru noul sezon este însă una de austeritate, ca să nu spunem sărăcie. Patronul Stelei nu vrea să cheltuiască prea mulţi bani, deşi veniturile din sezonul trecut se cifrează la 37 de milioane de euro.

Campioana României caută să se întărească, dar pe bani puţini. Publicaţia estadiodeportivo.com spune că una dintre variante este împrumutul lui Raul Rusescu. Transfer pentru care Steaua nu este dispusă să plătească nici un ban.

Rusescu nu intră în planurile lui Emery pentru sezonul următor, iar internaţionalul român este nevoit să-şi caute echipă. FC Sevilla a primit o ofertă de împrumut pentru fostul golgheter al Ligii I, dar Steaua le-a transmis spaniolilor că nu este dispusă să plătească nici un euro din salariul de 450.000 de euro al lui Rusescu, ceea ce este puțin probabil să se întâmple.

În aceste condiții, varianta ca atacantul de 26 de ani să revină în Ghencea este una care ține de utopie. Rusescu este dorit şi de Getafe şi Deportivo La Coruna. În plus, sursa citată mai scrie că atacantul român are două oferte şi din România, fără însă să spună despre cine este vorba.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!