Ryde va rămâne la națională

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 15 ianuarie 2016

612 rydeAntrenorul naţionalei de handbal feminin a României, suedezul Tomas Ryde, care a cucerit luna trecută cu tricolorele medalia de bronz la CM din Danemarca, a anunţat într-o conferință de presă că şi-a prelungit contractul cu FR Handbal în 2016.

“Sunt fericit să anunţ că voi continua cu FRH şi naţionala feminină a României. Sper că vom face lucruri mari împreună în 2016”, a scris Tomas Ryde, marţi, într-un mesaj postat pe o reţea de socializare.

Contractul său cu FR Handbal, semnat în martie 2015, expirase după Campionatul Mondial din Danemarca, la care România a cucerit medalia de bronz şi va evolua la turneele preolimpice pentru un loc la Rio 2016.

“Vorbim despre un lucru absolut normal, discutat de mult timp şi, acum, statutat în hârtii. După calificarea la Campionatul Mondial i-am spus lui Tomas Ryde că trebuie să ne calificăm la preolimpice şi apoi la Jocurile Olimpice, ceea ce şi-a asumat. Contractul este valabil până la finalul Jocurilor Olimpice, obiectivul fiind calificarea la JO. Mai există posibilitatea ca, după turneul preolimpic, în cazul necalificării, ceea ce desigur nu ne dorim, să fie posibilă rezilierea contractului, asumată de ambele părţi”, a declarat Alexandru Dedu, președintele federației.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!