S-a deschis PoundPub! Trebuie neapărat „udat”!

Articol publicat in sectiunea UK la zi pe data 29 august 2015

uk-bere-la-o-lira_1

Aţi auzit de Poundland? Dar de Poundbakery sau de PoundCafe? Iată că un antreprenor britanic a avut ideea îndrăzneaţă de a deschide un PoundPub!

„More Round For Your Pound” este motto-ul lanţului de pub-uri deschise de Mike Wardell, care deja se gândeşte serios la expansiune. Primul PoundPub a fost deschis în Stockton-on-Tees şi a avut un aşa de mare succes încât s-au mai deschis imediat alte trei.

Wardell este directorul firmei Here For Your Hospitability şi spune că a primit mai multe solicitări în urma anunţului făcut de a oferi oportunităţi de francizare începând din august 2015.

—————————————

„Ne propunem să punem la dispoziţie conceptul de PoundPub sub formă de franciză. Evident că unii vor încerca să meargă cu preţuri chiar mai bune decât noi; le doresc mult succes! Doar că noi am creat un brand recognoscibil şi comercializăm produse de calitate. Toată ideea noastră este de a aduce oamenii înapoi în pub-uri. Dacă se va dovedi o afacere profitabilă – precum Poundland – atunci ne vom dezvolta mai serios.”

Mike Wardell

—————————————

„Lumea are impresia că dacă produsul este mai ieftin, clienţii vor consuma mai mult, dar nu este aşa. Clienţii noştri au oportunitatea de a consuma şi de a economisi totuşi nişte bani”, a continuat britanicul. „Suntem comercianţi responsabili şi avem un produs de calitate.”

Pe un poster, în spatele barului, apare următorul mesaj: „Keep Calm And Drink Economically”.

Deocamdată, nu există un asemenea pub la Londra, dar probabil că vor începe să apară. Cele patru pub-uri deschise până acum se află în Liverpool, în Newark-on-Trent, Stockon-on-Tees şi Atherton, Wigan.

Autor articol: Cristian Enache

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!