S-a lansat prima serie de evenimente dedicate expaților din Marea Britanie

Articol publicat in sectiunea Anunțuri comunitate, Diaspora, Muncă pe data 20 mai 2015

Londra_ gROw Workshops_Boost your start-up

gROw Workshops este o inițiativă a doi profesioniști în marketing din România. Prima ediție a workshop-urilor gROw are ca temă „Boost your start-up!” și va avea loc sâmbătă, 30 mai.

gROw Workshops își propune să ofere antreprenorilor expați români și de alte naționalități, aflați la început de drum antreprenorial în Anglia, o primă oportunitate de educare, informare, creativitate și socializare, care să îi ajute să se dezvolte personal și profesional ca indivizi și comunități. 

„gROw Workshops s-a născut din dorința de a coagula comunitățile de expați din UK și de a susține proiectele antreprenoriale în drumul lor către succes. gROw, dacă vreți, este primul antrenament de fitness dedicat antreprenorilor expați. Știm cât de dificil este să fii la început de drum cu afacerea, mai ales într-o țară străină, și de aceea ne-am gândit să inițiem o serie de seminarii și evenimente care să ajute profesioniștii cu o infuzie de informații utile, actuale, relevante, oferite de experți, consultanți, oameni de afaceri, specialiști în comunicare”, declară Iulia Calotă, unul dintre fondatorii gROw Workshops, o româncă stabilită la Londra de mai bine de nouă ani. 

Prima ediție, având ca temă centrală „Boost your start-up!”, are patru invitați care vor susține câte un discurs, fiecare urmat de o discuție liberă cu publicul: Paulina Sygulska Tenner (director și co-fondator al GrantTree – http://granttree.co.uk), Jay Surti (public speaking coach – www.effective-businesscommunication.com), Loredana Baranga (fondator și director al Marketology – http://www.marketingbusinesssolutions.co.uk/), Vaida Filmanavaciute (fondator al The Islington Company – www.theislingtoncompnay.co.uk). Invitat special: Vincent Dignan (fondator al Magnific – www.magnific.com), care se va alătura celorlalți invitați pentru o sesiune finală de networking.

Evenimentul are loc sâmbătă, 30 mai, la Club Workspace în Londra, pe malul Tamisei, (adresă Enterprise House, 1-2 Hatfields, SE1 9PG), între orele 14-18.00. Pentru bilete (£27.15), accesați link-ul http://www.eventbrite.co.uk/e/boost-your-start-up-tickets-16700786502?aff=es2.

Cei interesați pot afla desfășurătorul evenimentului și mai multe informații despre invitați la adresa web a evenimentului: http://www.grow-workshops.com.

Autor articol: Oana Padureanu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!