S-au cuplat ca sa nu fie singuri de Revelion!

Articol publicat in sectiunea Monden pe data 10 ianuarie 2010

Ramase fara parteneri in ajun de Sarbatori, vedetele s-au grabit sa se cupleze, ca sa nu se trezeasca singure, de Revelion. In timp ce Anna Lesko si Alina Crisan s-au intors la fostii, Raluca Lazarut si Codin Maticiuc au fost mai norocosi si traiesc fiorii de la inceputul unor povesti de dragoste.

Codin a recunoscut ca noua sa iubita este celebra actrita Maria Dinulescu, iar Anna Lesko, fosta iubita a acestuia, nu s-a lasat mai prejos. Dupa ce i-a refuzat cererea in casatorie si chiar l-a parasit pe „craiul de Dorobanti”, basarabeanca a fost asaltata de petitori, insa a preferat sa mearga la sigur si l-a ales tot pe fostul partener, Liviu Moreanu. Se pare ca Moreanu a recucerit-o pe solista cu cateva zile inainte de Revelion, cu o cina romantica, la restaurantul japonez Sushi Ko, din Capitala. Exemplul lui Lesko a fost urmat si de solista Alina Crisan, care s-a intors in bratele fostului iubit, controversatul afacerist Dan Leasa.

Si alte vedete s-au inghesuit sa-si gaseasca parteneri acum, la sfarsit de an, pentru a nu petrece Sarbatorile singure. Dupa o relatie esuata, de patru ani si o idila de cateva saptamani cu Codin Maticiuc, Raluca Lazarut s-a cuplat cu Josep, unul dintre fostii iubiti ai Mariei Marinescu.


Etichete: , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!