Șahtior, afectată

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 8 mai 2015

580 bicfalviEric Bicfalvi și Florentin Matei l-au încurcat pe Mircea Lucescu în lupta pentru titlu în Ucraina. Șahtior a remizat, 0-0, în deplasare cu Volyn Lutsk și s-a îndepărtat la 7 puncte de liderul Dinamo Kiev.

Echipa din Donețk a coborât chiar pe poziția a treia, la un punct în urma lui Dnepr. Șahtior nu a mai terminat sub locul 2 din sezonul 1995-1996.

Bicfalvi, fotbalist aflat inclusiv în vederile Șahtiorului, a declarat pentru presă: „Am avut un meci foarte dificil împotriva unei echipe foarte bune a domnului Lucescu, recunosc că am avut și puțină șansă în acest joc, dar important este că echipa noastră a scos un punct și mergem mai departe.”

Florentin Matei, colegul lui Bicfalvi la Volin, a completat: „Pe de o parte, ne pare rău și pentru dânsul, pentru că acum e pe locul 3, sperăm să urce cel puțin o poziție în clasament, pentru că pe Dinamo Kiev nu cred că mai poate să o ajungă.”

Bicfalvi îi dă dreptate lui Mircea Lucescu: tehnicianul român a declarat că echipa sa este nedreptățită în Ucraina. „Problemele politice și de război care au fost aici cel mai mult au afectat echipa din Donețk. Se vede că toată lumea este împotriva lor. Cred că Șahtior este cea mai bună echipă din campionat, dar e greu să lupți împotriva tuturor”, a concretizat el.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!