Sala lui Dinamo este aproape gata

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 27 noiembrie 2015

607 sala dinamoSala polivalentă din cadrul Complexului Sportiv Dinamo va putea găzdui peste 2-3 săptămâni meciuri la care să asiste spectatori, când va fi montată o perdea cu apă pe unul dintre pereţi.

„S-a modificat proiectul sălii, s-a mărit capacitatea de la 1900 de locuri la 2600 pentru a se putea organiza meciuri din cupele europene. Şi pe partea peretelui dinspre Barbu Văcărescu trebuie montată o perdea de apă, lucrare care va fi făcută în 2-3 săptămâni. Sunt casele apropiate de sală şi trebuie montată această perdea de apă. După aia nu va mai fi nici o problemă. Acum se organizează meciuri pe proprie răspundere, fără spectatori, pentru că jandarmii au spus că nu-şi asumă responsabilitatea”, a declarat sursa citată.

Sala polivalentă Dinamo, care a făcut parte din Programul Naţional „Săli de Sport”, a fost inaugurată la sfârşitul lunii mai 2013, cu ocazia aniversării a 65 de ani a Clubului Sportiv Dinamo.

Costurile totale de construcţie a sălii au fost de 9,35 milioane de euro, 90 la sută din investiţie fiind suportată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice prin Compania Naţională de Investiţii.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!