Salariu imens pentru Pițurcă

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 18 decembrie 2015

610 piturcaRămasă fără antrenor după demiterea lui Ladislau Boloni, Al Ittihad crede în continuare în Victor Piţurcă, antrenorul care nu a avut o experienţă prea plăcută în primul mandat. Fostul selecţioner se va întoarce la Jeddah din iarnă, odată cu începerea returului, deoarece în acest moment este nemulţumit de lot şi vrea să aibă mână liberă la transferuri. Prima mutare pe care Piţurcă vrea să facă este rezilierea contractului lui Sulley Muntari, fratele lui Sulley Muniru de la Steaua, vedeta echipei, care şi-a trecut, de-a lungul timpului, în palmares echipe precum AC Milan sau Internationale Milano.

Fostul antrenor al naţionalei se întoarce la Al Ittihad cu acelaşi staff numeros de 12 persoane şi va primi 1 milion de dolari la semnătură, urmând ca salariul să fie acelaşi din primul mandat, 1,5 milioane de dolari pe sezon. O parte din aceşti bani se vor duce pe pensia alimentară pe care fostul selecţioner trebuie să i-o plătească Vicăi Blochina.

Curtea de Apel Bucureşti a decis în iulie 2014 că Piţurcă este obligat să achite pensia alimentară pentru copilul neligitim pe care-l are cu Vica, după ce fostul selecţioner refuzase ani la rândul să facă acest lucru. 

Piţurcă a mai antrenat-o pe Al Ittihad timp de 19 meciuri, între octombrie 2014 şi iulie 2015. În acest moment, echipa din Jeddah ocupă locul al treilea în campionatul Arabiei Saudite, cu 17 puncte, 7 mai puţine decât liderul Al Hilal.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!