Salariu mare pentru Rădoi

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 13 februarie 2015

569 radoi

Mirel Rădoi a ajuns în sfârșit la un acord cu Al Arabi, din Qatar, club la care va juca până în vară. Jucătorul acum în vârstă de 33 de ani a devenit liber de contract după despărţirea de Al Ahli și deși s-a zvonit că ar putea reveni în România, a ales să joace tot în zona Golfului.

Rădoi îşi continuă astfel drumul în lumea arabă, lume în care a ajuns în 2009, după transferul la Al Hilal. Conform almowaten.net, fostul internaţional al României a ajuns la un acord cu Al Arabi, echipă care a fost antrenată până de curând de Dan Petrescu.

Rădoi a fost transferat la sugestia lui Sami Al-Jaber, o legendă fotbalistică în Arabia Saudită, care-l cunoaşte pe Rădoi din perioada în care a fost cumpărat de Al Hilal de la Steaua. Sami Al-Jaber deţine în prezent funcţia de manager tehnic la Al Arabi.

Înţelegerea semnată de jucător este valabilă până în vară, iar în cazul în care Al Arabi nu va retrograda şi Rădoi va da rezultatele așteptate, există o opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

Salariul va fi mult mai mic faţă de cât câştiga la Al Ahli: 800.000 de euro pentru un sezon, faţă de aproximativ 2,5 milioane de euro cât primea de la echipa antrenată de Cosmin Olăroiu. Cu toate acestea, ținând cont de vârsta sa și de forma pe care a arătat-o în ultimele meciuri, am spune că suma este destul de mare.

Rădoi s-a despărţit la Al Ahli după ce conducerea clubului n-a mai fost satisfăcută de performanţele sale. Românul semnase cu Al Ahli în vara lui 2014, după ce şi-a încheiat conturile cu Al Ain.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!