Salteaua inteligentă monitorizează activitățile extraconjugale

Articol publicat in sectiunea Curiozităţi pe data 13 mai 2016

Smartress_saltea1O saltea inteligentă concepută în Spania se conectează la smartphone prin intermediul unei aplicații și îi poate spune utilizatorului câte persoane se află în pat la un moment dat și dacă în dormitor are loc o activitate „suspectă”.

Salteaua „Smartress” costă 1.500 de euro și are o garanție de cinci ani. Produsul dispune de 24 de senzori încorporați, ascunși în arcuri, care îl alertează pe proprietar, via internet, dacă în patul conjugal se întâmplă ceva suspect, scrie Go4it.

„Lover Detection System”, de care dispune salteaua, folosește o hartă 3D pentru a arăta, în aplicație, pe care zone ale saltelei este exercitată cea mai mare presiune și ce tip de mișcare se petrece acolo, în timp real.

„Ne-a venit ideea după ce am văzut date care arată că spaniolii sunt cei mai infideli din Europa”, a declarat Jose Antonio Muinos, purtătorul de cuvânt al Durmet, compania care produce salteaua.

La exterior, salteaua arată ca oricare alta, așa că poate fi instalată fără ca partenerul de viață să știe despre ce este vorba.

Potrivit site-ului de aventuri extraconjugale Ashley Madison, în Madrid oamenii își înșală cel mai des partenerii. Pe locul doi, la mică distanță, se situează Londra.

Autor articol: Bianca Radulescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!