Salvați de Ștefan Radu

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 3 martie 2014

LAZIO - PESCARADeşi Ştefan Radu fusese creditat iniţial cu marcarea golului trei în victoria obţinută de Lazio în faţa lui Sassuolo, 3-2, Liga italiană a revenit asupra deciziei sale şi a anunțat că golul va fi trecut în contul fundaşului Paolo Cannavaro, de la Sassuolo. Jucătorul a deviat uşor centrarea lui Ștefan Radu, iar oficialii au decis că a fost vorba de un autogol.

Informaţia a fost preluată şi de publicaţiile de profil din Italia, care l-au creditat și ele pe Paolo Cannavaro cu autogol. Mai multe surse îi acordaseră golul lui Candreva, jucător care a încercat să reia spre poartă centrarea lui Ştefan Radu. Reluările au arătat, însă, că mijlocaşul a ratat contactul cu balonul.

„Golul trei? I-am spus lui Candreva că eu l-am marcat, iar el mi-a spus contrariul”, a declarat Ştefan Radu după meci, râzând de situaţia respectivă.

Ştefan Radu rămâne oficial doar cu reuşita din minutul 36, când a trimis balonul în plasa porţii adverse cu un şut de la peste 30 de metri.

„Am câştigat, deşi am suferit puţin în acest meci. Sperăm să fim ceva mai relaxaţi în următoarea partidă. Fanii ne-au împins de la spate şi nu am auzit că ne-ar fi fluierat sau ceva de genul ăsta, nici măcar atunci când Sassuolo ne-a egalat. Au fost aproape de echipă, iar victoria le aparţine. Au fost al 12-lea jucător astăzi”, a spus Ştefan Radu pentru Lazio Style Channel.

Fundaşul român a fost declarat, de asemenea, „omul meciului”, având o prestație extraordinară.


Comentarii

Spune-ti si tu parerea!