Săndoi este dezamăgit

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 24 aprilie 2015

578 sandoiAntrenorul Universității Craiova, Emil Săndoi, este dezamăgit de decizia UEFA conform căreia gruparea sa nu are dreptul de a participa în ediția viitoare a cupelor europene, însă speră să mai existe o cale de recurs.

„Sunt dezamăgit de această decizie, pentru că mi-aș fi dorit să avem dreptul să jucăm. Ar fi însemnat fantastic de mult pentru această echipă să joace în Liga Europa. Nu știu dacă se mai poate face ceva, probabil o să avem o discuție la club și să stabilim care va fi următoarea mișcare”, a declarat el într-o conferință de presă.

Antrenorul nu își face griji în ceea ce privește motivația jucătorilor după decizia dată de UEFA. „Nu ne pică bine nouă și cu siguranță nu le pică bine nici jucătorilor. Dar ei să nu uite că sunt jucători profesioniști și trebuie să dea totul de fiecare dată când intră pe teren. Eu sunt convins că o să reușim să îi capacităm până la finalul campionatului. Dar, repet, eu sper să mai existe totuși o cale de recurs la decizia UEFA”, a adăugat din nou Săndoi.

UEFA a considerat că Universitatea Craiova nu îndeplinește condițiile privind participarea în ediția viitoare a cupelor europene, deoarece nu este afiliată de minimum 3 ani ca membru al Federației Române de Fotbal, au declarat sursele clubului din Bănie.

Universitatea Craiova, înființată și afiliată la FRF în anul 2013, ocupă locul 4 în clasament, cu 45 de puncte, poziție care îi permitea participarea în ediția viitoare a Ligii Europa. Ținând cont de pozițiile ocupate în clasament, echipele care ar putea participa în cupele europene sunt Steaua București, ocupanta locului 1, în Liga Campionilor, ASA Târgu Mureș (locul 2), Astra Giurgiu (locul 5) și FC Viitorul (locul 7) în Liga Europa.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!