Săndoi vrea surpriza cu Steaua

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 5 decembrie 2014

561 sandoiEmil Săndoi, tehnicianul celor de la CS U Craiova, a declarat că echipa sa este peste Steaua în clasamentul ultimelor etape şi a spus că acest lucru trebuie să îl demonstreze jucătorii şi în meciul direct din Cupa României.

“Steaua e obişnuită cu performanţa, cu jocurile la nivel înalt. Pentru noi va fi unul dintre cele mai frumoase şi importante meciuri ale sezonului. Suntem echipa momentului, peste Steaua în clasamentul ultimelor etape şi am vrea să demonstrăm asta şi în meciul direct. Vom căuta să speculăm punctele slabe ale adversarului. Cu siguranţă va fi un stadion arhiplin, ar fi frumos să ne luăm rămas bun bucuroşi de la bătrânul Central”, a spus Săndoi, conform site-ului oficial.

Tehnicianul susţine că echipa sa va da totul pentru calificarea în semifinalele competiţiei. “Joi ne aşteaptă un joc într-o competiţie deosebit de frumoasă, una a surprizelor. Atât eu, cât şi Sorin Cârţu au reuşit să o câştigăm. El atât ca jucător, cât şi ca antrenor, eu doar ca jucător. Întâlnim un adversar care nu mai are nevoie de nici o prezentare, o echipă care domină autoritar întrecerea. Noi ne confruntăm cu o serie parcă interminabilă de accidentări: Kay, Nuno Rocha, Bancu, Curelea, Achim e şi el incert, încercăm să-l recuperăm pe Madson. Dar ne vom juca şansa, o calificare în semifinalele Cupei ar fi incredibilă”, a menţionat antrenorul.

“Au trecut ceva ani de la ultimele succese împotriva Stelei. În Cupă, ultima oară i-am învins în sferturi, în 1999, când Bărcăuan a marcat în victoria cu 1-0. Am eliminat Steaua, apoi Petrolul şi ne-a învins Dinamo în ultimul act. Au trecut cam mulţi ani de la ultimele victorii şi m-aş bucura ca după jocul de joi aceste succese să devină penultimele”, a precizat Săndoi.

Autor articol: Bogdan Constantinescu

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!