Sanmartean ar vrea la Steaua!

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 27 ianuarie 2014

519 lucian sanmarteanLucian Sanmartean a intrat in ultimele 6 luni de contract cu FC Vaslui, anuntand deja ca va duce la final acest contract.

„Asteptam sa vedem, mai sunt 2-3 luni de jocuri si pot discuta cu orice echipa. Pana atunci vreau sa-mi duc treaba la Vaslui la capat”, a spus Sanmartean.

Mijlocasul admite ca este destul de posibil sa ajunga la Steaua, daca va fi dorit acolo, in ciuda varstei sale.

„E discutabil, se poate ajunge oriunde. Sigur ca vreau la Steaua, orice jucator ar vrea sa ajunga acolo. Sunt si alte cluburi importante la care cred ca nu e jucator din Liga I sa nu vrea sa ajunga. Sigur ca-mi doresc la Steaua, daca situatia se va concretiza si se va alinia asa cum trebuie. Pentru mine e ceva special sa fiu dorit si la aceasta varsta”, a mai spus el.

In urma cu aproape o luna de zile, Sanmartean nu se gandea la un transfer la Steaua, deoarece salariul propus de echipa din Ghencea era mai mic decat cel de la echipa din Moldova. Probabil ca de atunci lucrurile s-au mai schimbat.

„In fiecare an e aceeasi poveste. Ca de fiecare data, a ramas doar la stadiul de interes. Tinand cont de varsta, tot ce conteaza e siguranta si linistea de dupa fotbal. Sa mergi la o echipa care iti ofera salariul sub ce ai acum e neinteresant la varsta mea. Eu in Champions League am jucat, stiu ce inseamna, linistea financiara a echipei e tot ce primeaza”, spunea Sanmartean la acea vreme, ironizand si participarea Stelei in cea mai importanta competitie europeana.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!