Sanmartean, cel mai bine platit jucator al Stelei

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 17 februarie 2014

522 lucian sanmarteanSteaua a parafat ultimul transfer al iernii, insa este posibil ca acesta sa fie si cel mai important. Lucian Sanmartean a semnat un contract pe un an si jumatate si va castiga in cele 18 luni ale acestuia 550.000 de euro. Astfel, el a devenit cel mai bine platit fotbalist din vestiarul echipei campioane.

Sanmartean va incasa lunar 30.555 de euro, cu mult peste ceilalti fotbalisti ai lui Reghecampf.

Sub nivelul salarial al lui Sanmartean se afla trei jucatori care, momentan cel putin, nu sunt titulari: Varela, Kapetanos si Keseru. Doar Varela ar putea juca in meciul de vineri, cu Chiajna, daca Szukala nu va fi apt.

Revenind la Sanmartean, acesta a efectuat primul antrenament alaturi de noii sai colegi, dar Reghecampf nu s-a decis daca va fi titular cu Chiajna. Antrenorul asteapta sa vada cum se va acomoda fotbalistul in aceste zile. Gigi Becali il solicita, insa, in primul 11, ceea ce inseamna ca sunt sanse ca noua achizitie sa fie pe teren in Ghencea.

In cazul in care Lucian Sanmartean va fi titular, Steaua va arata astfel: Tatarusanu-Varela, Szukala, Gardos, Latovlevici-Prepelita-Popa, Stanciu, Sanmartean, Tanase-Piovaccari. Prepelita va juca din primul minut pentru ca Pintilii e suspendat dupa ce in ultimul joc cu Astra a fost eliminat de pe teren.

Prin venirea lui Sanmartean, Steaua va juca in acest an intr-un nou sistem, 4-1-4-1. „Inchizatorul” va avea in fata doi mijlocasi de creatie care paseaza foarte bine, un triunghi folosit cu succes in acest moment de Bayern Munchen. Triunghiul va fi compus din Pintilii-Stanciu-Sanmartean.


Etichete: , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!