Sânmărtean merge la Pandurii

Articol publicat in sectiunea Fotbal pe data 29 iulie 2016

639 sanmarteanClubul Pandurii Târgu Jiu a anunţat, luni, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial, transferul fotbalistului Lucian Sânmărtean, în vârstă de 37 de ani, rămas liber de contract după despărţirea de formţia arabă Al-Ittihad.

Pandurii devine astfel a şaptea formaţie din cariera lui Sânmărtean, care a mai evoluat la Gloria Bistriţa, Panathinaikos (Grecia), Utrecht (Olanda), FC Vaslui, Steaua şi Al Ittihad (Arabia Saudită).

„Unul dintre cei mai experimentaţi mijlocaşi români, Lucian Sânmărtean, jucător cu peste 30 de meciuri la echipele naţionale de tineret şi seniori ale României, a fost convins de preşedintele clubului Pandurii să joace în acest sezon pentru echipa din Târgu Jiu. După ce a purtat negocieri în această seară cu preşedintele Narcis Răducan, Lucian Sânmărtean a semnat un contract pentru un an de zile cu Pandurii, cu opţiune de prelungire pentru încă un an. Deşi era dorit de multe alte echipe din prima ligă, Sânmărtean va îmbrăca de mâine tricoul echipei Panduri”, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al Pandurilor.

Sezonul trecut, Lucian Sânmărtean a evoluat în 32 de partide pentru Al-Ittihad, timp în care a marcat 10 goluri şi a oferit nouă pase decisive în toate competiţiile. Mijlocaşul a făcut parte din lotul României la Campionatul European din Franţa.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!