Sânmărtean, rezolvat?

Articol publicat in sectiunea Stranieri pe data 25 septembrie 2015

598 sanmarteanSituaţia lui Lucian Sânmărtean la Al Ittihad pare aproape de rezolvare după mai multe luni în care arabii au speculat intens pe seama îndepărtării fostului stelist de la echipa pregătită de Ladislau Boloni, pentru a face loc unui alt jucător străin.

Impresarul lui Ladislau Boloni, Arcadie Zaporojanu, anunţă însă că fostul selecţioner al României vede în mijlocaş un jucător de bază al echipei şi a reuşit să-i convingă şi pe conducătorii echipei că Sânmărtean merită să continue la Al Ittihad.

Având susţinerea lui Boloni, Sânmărtean poate fi sigur acum că va continua în Arabia Saudită cel puţin până în iarnă. Zaporojanu spune că s-a luat într-adevăr în calcul o despărţire de fostul mijlocaş al Stelei, dar acest lucru  s-ar fi întâmplat doar în cazul în care Al Ittihad ar fi reuşit transferul unui jucător cu nume şi cu o cotă mult mai ridicată decât a românului.

„Boloni este foarte mulţumit de Sânmărtean. Lucian joacă titular meci de meci şi o face bine. Şeicii au realizat şi ei că el este cel mai bun şi că ar fi greşit dacă renunţau la el.

Ar mai fi fost varianta să aducă un alt jucător, mult mai bun, dar nu a ieşit nimic. Au fost mai multe discuţii, precum cea cu Mbark Boussoufa, dar nu s-a concretizat nimic”, a declarat Arcadie Zaporojanu, impresarul lui Boloni.

Autor articol: Liviu Untaru

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!