Sansa unui sportiv: de la performanta la supermarket

Articol publicat in sectiunea Sporturi pe data 24 februarie 2014

523 catalin geruLa 44 de ani Catalin Geru, fostul jucator al echipei de hochei Steaua, nu a renuntat la cariera sportiva, el jucand la ora actuala pentru Dunarea Galati.

Si nu joaca rau, dupa turneul sase din Liga Nationala de Hochei, disputat in Harghita, capitanul de la Dunarea este pe locul secund in clasamentul marcatorilor din LNH.

Catalin lucreaza ca manipulant intr-un hypermaket din Galati, lucru care nu pare sa il deranjeze pe fostul jucator de baza al Stelei.

„Nu ma deranjeaza. Nu ma plang si nu imi este rusine cu ceea ce fac, caci nu m-am dat niciodata in spate de la munca. Sunt tata, am doua fete de crescut si trebuie sa muncesc”, a spus Catalin Geru.

Geru a evoluat pentru Steaua, echipa alaturi de care a cucerit cele mai multe trofee din cariera, fiind unul dintre cei mai importanti jucatori romani ai ultimilor 20 de ani.

„M-am nascut la Galati, pe 17 decembrie 1969. Am inceput sa joc hochei in 1977. Cel care m-a influentat a fost tatal meu, care era un mare microbist. M-a luat la toate meciurile de fotbal cu el, practic m-a impins spre sport. El m-a dus la patinoar, mi-a zis sa incerc. Vara faceam fotbal, era perioada fara gheata si atunci jucam la FCM Galati, la copii. Mi-am dat seama repede ca vreau sa fac hochei si asta am ales. Nu stiu de ce, pur si simplu, asta am simtit atunci”, a declarat el. 


Etichete: , , , , ,

Comentarii

Spune-ti si tu parerea!